AddThis

Bookmark and Share

Batı Yakası

21 Haziran 2009 Pazar

2008 Rock'in Dark Express 1. olan Batı yakası dinlediğim kadar gayet başarılı bir grup olacağına eminim zaten çıkış videoları 4 gün önce ile bayağı bir hit yaptığına eminim ve ileride de bu başarısının devam edeceği kanısındayım.

Grup hakkında:


Batı Yakası, vokalde Korhan ÇELİK, davul ve geri vokalde Ergün YILDIZ, elektro gitarda Can BEZGEN ve bas gitarda Altuğ ŞENKAL'dan olusuyor. Müzik hayatlarının yanı sıra üniversite eğitimlerine de devam eden grup 2003 yılında kuruldu. Bugüne kadar Çanakkale, Bursa, Trabzon, Ankara, İzmir, İstanbul, Antalya, Eskişehir, Adana gibi farklı şehirlerde sahne almışlardır.

2008 yılında Rock'n Dark Express yarışmasına katılan Batı Yakası, Türkiye genelinde belirlenen 9 bölge içerisinde Ocak 2008 - Nisan 2008 tarihleri arasinda gerçekleşen elemeler sırasında Çanakkale bölge birincisi seçilip müzik sektöründe faal profesyonel isimlerden olusan jüri üyeleri karşısında diğer bölge birincileri ile girdiği yarışı Türkiye birincisi olarak tamamlamış ve PMD YAPIM ile albüm anlaşmasına imza atmıştır.

Batı Yakası'nın söz ve müzikleri kendisine ait 10 şarkıdan oluşan albümü "Batı Yakası" 15 Mayıs 2009 itibariyle piyasadaki yerini almıştır.

Grup Elemanları:

Vokal: Korhan ÇELİK
Davul & Back Vokal: Ergün YILDIZ
Elektro Gitar: Can BEZGEN
Bas Gitar: Altuğ ŞENKAL

http://www.myspace.com/batiyakasiband

0 yorum: